My Blog

  • akhir dan awal bulan - rasa macam lamaaaa je tak update blog. perasaan je pun. sebab bila check last entry isnin. heheh. n today baru rabu. aku ingat dah hujung khamis. ;p tu tera...
    15 hours ago

My Happy Pills

  • TAKDE TAJUK SESUAI. - Hari ni Atok ngan Wan nak datang umah kiterrr.. Atok selalu makan bertambah kalau Kak Pilla masak.. Hahahahahah perasan laaa masak macam sedap sangat pon.....
    14 hours ago
  • third raya haji outfit - Third raya outfit for the nighttime? Hehe, I’m horrible, I knowwww! But I’m only telling you because they are also on discount today. But come onnn… tradit...
    15 hours ago
  • Serius Konsep - Hospital Berbentuk Kapal Layar Di Tunisia (10 Gambar) - Sailspital Ini ialah konsep sebuah hospital dan spa berentuk kapal layar yang dihasilkan oleh Vasily Klyukin. Pada pendapat beliau rekabentuk hospital seka...
    15 hours ago
  • Qurban - Tak berapa hari lagi Hari Raya Aidiladha. Umat Islam serata dunia menyambut dengan cara masing-masing. Mereka yang berada di Tanah Suci tentunya dengan sa...
    19 hours ago
  • multilingual baby - assalamualaikum! Alhamdulillah Nadrah is 10months plus old already. In years, she's 0.1 years old. still in point form =p hehehe! so, what can she do now?...
    1 week ago
  • The angels they burn inside for us - Here I am again. Lots of things in my mind but can’t seem to write them down. Clouded. I am thinking this blog no longer serves me the the purpose that...
    3 months ago
  • A Merry Merries Baby - *A Merry Merries Baby* *Advertorial* Every mother... From the first moment you see your newborn baby, you marvel at his frailty, his delicateness, how ti...
    8 months ago
  • Imotiv - Ramai yg komplen lepas je aku tukar ke dotcom. Blog dotcom takleh nak bukak sbb kena blocked. Ada yg boleh bukak tapi gambar tak keluar, eh memacam hal ...
    1 year ago

Vitamins

  • 熟女TEL友達募集 - サイトにお金を支払うことがないので料金を騙し取られる確率はとても低いと言えます。いるのもポイントです。 アファメーションは、そんな事になったのかを、もうそれだけでじとぉ〜って汗ばんできてしまうんですよね。 コンテンツはブ […]
    9 hours ago
  • Canteen Day - Ahad lepas sekolah bebudak ni ada buat Canteen Day jadi aku ngan En Win kena lah pergi, support sikit aktiviti sekolah. Seawal pukul 9 pagi kitaorang dah ...
    17 hours ago
  • Menyesuaikan Diri - Seronok betul dah habis pantang. Hati berbunga2 rasanya. Hihi! Bukan seronok apa pun. Seronok sebab boleh keluar. Dalam kepala ni dah beratus2 senarai temp...
    1 day ago
  • ::YUHUuuuuu I'M BACK:: - *30.9.14 * Yuhuuuuuuuuuuu..! i'm back ^____^ (ye, aku idop lagik. harap maklum) ek elehhhh. poyo mcm gi bercuti lak rasa. takde maknanye aku gi bercuti. a...
    1 day ago
  • ahcheng laksa, sunway pyramid - ni cerita sabtu lepas. lama tak pergi sunway pyramid kan, jadi ajak husband pi dating sana :) ariana ikut nenek & atuk dia hi-tea kat KL. pergi sana biasala...
    2 days ago
  • COMIC: This happened in Vegas - Dem u American accent
    1 week ago
  • The Bidadari 2014 - Seperti biasa, kalau benda-benda camni aku memang minat nak pergi. Kebetulan, ada masa, ada kemampuan, sihat badan. Ini konvensyen Bidadari pertama yang a...
    1 week ago
  • #941: BUAT ADUAN PADA MPJBT? ANDA PERLU KENAL ORANG BESAR. - Tajuk entri pasti bukanlah sesuatu yang menimbulkan kehairanan atau pelik buat anda. Ia memang berlaku. Ia memang sesuatu yang perlu anda miliki apabila b...
    2 weeks ago
  • Lawatan Puan Besar - Hebak tajuk? Puan besar tu ciknon lah. Hahahaa. Sapa lagi nak besar kat sini. Lawatan pulak. ke sekolah sekolah tadika dalam senarai ni ha. Nak kena pilih ...
    2 weeks ago
  • hari2 hauk yang telah lama ku tinggalkan - Hey uollsss.. sorry lah sangat sbb telah meninggalkan blog ni sebegitu lama.. entah lah aku dah kering idea nak menulis gamaknya... sekarang banyak facebo...
    3 weeks ago
  • Yakini - Korang pakai shampoo apa? Saya? Saya ni dah banyak kali dah tukar-tukar shampoo la. Masalah rambut ni lepas satu-satu. Tak jugak ok-ok. Sekejap masalah dan...
    3 weeks ago
  • Kembali - Bismillahirahmanirrahim… Saya kembali.. Untuk update pasal Alice.. salah satu si manja kesayangan saya.. Entah macam mana nak habiskan entry ni sedangkan s...
    3 weeks ago
  • That Silver Trinket Box! - Hi darlings! I have another design of that silver plated jewelry casket for sale! This design is a little bit bigger, heavier and nicer than the previous...
    3 weeks ago
  • Cerita separa raya - Fuhhh..dah hari raya ke berapa ni baru semangat nak update blog. Hari Raya aku kali ini sama macam tahun-tahun yang sudah.Umur dah masuk 3series masih laya...
    1 month ago
  • Feeling Natural Beauty - Penat daripada menyelam skuba (I finally got my license!) belum habis lagi. Penat dari balik-balik terus kena shoot Raikan Cinta tak habis lagi. Tapi bangu...
    1 month ago
  • Good Bye Poland - Tak menangis pun tapi masuk kapal. Duduk je menangis kan main! Thank you Poland. xoxo Send from Samsung Mobile
    1 month ago
  • majelis - bertunang tahun lepas 27hb April, 2013, sepatutnya nikah 7hb September, 2013. tapi aku tangguhkan majlis aku pada 7hb Mac, 2014. ok ini ada beberapa tips d...
    2 months ago
  • The Highest Grade Drugs And EXTRA LOW Price. - _____________________________________________________________________________Guess you hear her own good time. Izzy turned it does that ΧqrHý03IqcGG4§UHµ...
    4 months ago
  • #mudahterhibur - Went back home to (ayer tawar) last weekend. It was amazing!! Even if it's for just laying around in the house like a pancake and have chit chat with mom, ...
    5 months ago
  • Multi-tasking and social media addiction. - I always like doing a lot of things at once. In the end satu pun tak siap, kalau siap pon, resultnya so so lah. The reason why I multi-task is because, I h...
    6 months ago
  • indok dah koba... - doge! doge! hayolah! maghin laie indok dah koba. kok suko kek oghang tu, koba an la. ini sonyap yo bukan eh dio buleh tau. yo dio yo maknusio biaso bukan e...
    7 months ago
  • Bandung - Day 2 - Morning people! *(morningkan ajer laaa walaupun korang mungkin baca ni tengah malam tiga hari selepas entry di tulis haha).* Ok kita sambung cerita Bandung...
    8 months ago
  • Tips sediakan masakan cepat untuk keluarga. - Hari ni tiba-tiba rasa nak update blog, entah wahyu dari mana turun entah. tertarik sebenarnya melihat ibu-ibu bersemangat menyediakan 'BENTO' perkataan as...
    8 months ago
  • My Experiences with Selayang Hospital - I noticed that I have never blogged in details of the FPP (Full Paying Patient) Scheme which I took when I delivered Maqil and Mayesa at Selayang Hospital....
    1 year ago
  • AkilxZara - Akil: *Cakap dengan I, apa yang I tak perasan, ha?!* Zara: *You tak perasan I eh?*
    1 year ago
  • Marina Bay Sands - Sweet Spot: Artisan Patisserie & Dessert Bar - I'm not really a sweet tooth kind of person as I prefer savory tastes but once in a while, it's definitely nice to have sweet stuff that melts in your m...
    1 year ago
  • Tiny updates. - *Daily shots :)* Assalamualaikum, and hi mom! incase she's reading haha. Anyway, I've being very ignorant to anyone's blog updates since like the last freak...
    1 year ago
  • Hair Treatment @ Min International Hair Studio - Hi all..its gonna be a long weekend holiday this week right? Yesterday was a holiday and I know some people are taking leave today continuously up to next ...
    1 year ago
  • - I'm back to KL already since 2 days ago... So many things happened when i was there. Unexpectedly. One has made me packed and left kk immediately. ...
    1 year ago
  • :: this is it :: - salam. dah lama sgt saya tak menulis kat sini. rasa mcm tak sempat, takde masa, dah boring. dah tiba masanya kot untuk privatekan blog selama-lamanya. atau...
    1 year ago
No posts.
No posts.