My Blog

  • Expose Mistik : pokok besar - Aku dah lama folo blog peej salah satu sebabnya suka baca pengalaman misteri/seram orang. Dan aku nk share jugak pengalaman aku. Kisah ni terjadi dalam tahu...
    1 day ago

My Happy Pills

Vitamins

  • Moments of Joy - Sebagai seorang ibu of course Kak Elly ingin berikan yang terbaik untuk anak-anak. Berikan kasih sayang, pelajaran dan menjadi ibu yang terbaik untuk mer...
    20 hours ago
  • "Tiada Ngilu, Hidup Ceria" Chill Festival Launch. - *ADVERTORIAL POST (please scroll down to read my latest entry).* *Tiada Ngilu, Hidup Ceria. *Tagline tu memang perfect sangat. Sebab kalau ada masalah ngil...
    2 days ago
  • meeting kelab sukan - biasanya kat ofis-ofis mesti ada kelab kebajikan dan sukan kan. ofis sy tak terkecuali. dan minggu ni adalah hari mesyuarat agung kelab kebajikan dan sukan ...
    2 days ago
  • Bercuti Di Korea - Assalamualaikum, Alhamdulilah sampai dah saya ke bumi Malaysia isnin lepas Hambek kau! sampai-sampai je terus gua cari nasi lemak sambal sotong. Kegemaran ...
    2 days ago
  • Cuti-cuti Malaysia : Thistle Hotel (Mandi Pool) - Minggu lepas cerita pasal ke muzium kan, so lepas kitorang lepak muzium tu, singgah la makan asam pedas tepi jalan area hotel jugak. Aku tak boleh makan se...
    4 days ago
  • Baby Gears I like! - I am now in my baby countdown mode! Only a few weeks left, I'm freaking outtttt! Not really on the labor process so much, but more on being a mother. I'm s...
    4 days ago
  • ::BERKUBANG:: - *23.3.15 * Takde ke mana pon cuti2 skolah ni. Elehhh...mcm la tak biasa kann. Along & Angah and the gang jelah sabtu haritu gi tengok wayang kt Aeon rawan...
    5 days ago
  • the venue. - masjid besi depan opis, punya banyak satu malaysia satu dunia ni kau pilih depan opis haha. tak lah, ekceli pilihan pertama aku adalah Masjid Al-Munawarrah...
    1 week ago
  • Takdir dan waktu - Perghh tajuk... Takde apa, saja nak cerita. Tadikan... Sesaje la tengok timeline orang kat facebook tu. Biasa la update malas...stalk rajin. Skrol punya skr...
    1 week ago
  • Cubaan mencuri - Kisahnya jadi masa bulan December tahun lepas ( ye aku tahu ceta dah basi 3 bulan baru nak ceta ) hahaha. So nak jadi ceta aku balik anak beranak ke Kuan...
    1 week ago
  • Pujuk - Kelmarin aku dengar lagi ceramah Dr.Maza kat *youtube*. Atas beberapa faktor, masa tu fikiran aku tengah serabut dengan banyak benda. Aku tak pasti kalau k...
    2 weeks ago
  • DOODLE: Tetek sedap - I was checking my traffic sources here on my blogger dashboard and I found something that really, really, reaaaaaaaaaaallllllllllllyyyyyyyyyyyyyyyyyy caught ...
    3 weeks ago
  • Si Nangka - hey uollsss mmg tahap aper x tau blog ni akak tinggalkan... tapi akak rase terharu sgt sbb akak x sangka yang akak ni so populer sehingga sekarang org masi...
    3 weeks ago
  • Aku tanya apa khabar - Oh,hai tahun 2015! Sekarang baru dapat petunjuk nak update, kof kof kof... Semalam dan hari ini aku bercuti.Sepatutnya hari ini masuk opis,tetiba pulak pag...
    3 weeks ago
  • Rest - This seems to be like my mission for the past weeks when i was in my hectic study weeks. I couldn't concentrate on my studies because of my house issues. e...
    3 months ago
  • Miliki kecerahan pada V dengan rumusan semulajadi susu - Budaya kita akan mencorakkan jenis penjagaan kecantikan kita. Contoh: orang India sangat menjaga rambut sebab rambut mereka lebat, orang Indonesia sangat ...
    3 months ago
  • Perut Siapa Tu? - Hai. Nama kita Kakak Manja. Ya, kita lagi. Sebelum ni kita update dah. Hari ni kita rasa nak update lagi. So kita update lah. Kalau nak harapkan si kakak t...
    4 months ago
  • FOR MAKEUP UPDATES - Hi lovelies, For my latest makeup updates please follow me on instagram and facebook page instagram: @theninass instagram link facebook link
    4 months ago
  • 熟女 出会い 無料 アプリ - 恋愛を目的として相手を探しているという訳ではないのです。必要ですよ。忘れてしまう人が、 しかし出会いの成功率をみると、ふと気が付くと夫婦の間には会話がなくなっていることに気が付きました・・・ いつの間にか子供達も大きくな […]
    5 months ago
  • #941: BUAT ADUAN PADA MPJBT? ANDA PERLU KENAL ORANG BESAR. - Tajuk entri pasti bukanlah sesuatu yang menimbulkan kehairanan atau pelik buat anda. Ia memang berlaku. Ia memang sesuatu yang perlu anda miliki apabila b...
    6 months ago
  • Lawatan Puan Besar - Hebak tajuk? Puan besar tu ciknon lah. Hahahaa. Sapa lagi nak besar kat sini. Lawatan pulak. ke sekolah sekolah tadika dalam senarai ni ha. Nak kena pilih ...
    6 months ago
  • The Highest Grade Drugs And EXTRA LOW Price. - _____________________________________________________________________________Guess you hear her own good time. Izzy turned it does that ΧqrHý03IqcGG4§UHµ...
    10 months ago
  • #mudahterhibur - Went back home to (ayer tawar) last weekend. It was amazing!! Even if it's for just laying around in the house like a pancake and have chit chat with mom, ...
    11 months ago
  • Multi-tasking and social media addiction. - I always like doing a lot of things at once. In the end satu pun tak siap, kalau siap pon, resultnya so so lah. The reason why I multi-task is because, I h...
    1 year ago
  • Tips sediakan masakan cepat untuk keluarga. - Hari ni tiba-tiba rasa nak update blog, entah wahyu dari mana turun entah. tertarik sebenarnya melihat ibu-ibu bersemangat menyediakan 'BENTO' perkataan as...
    1 year ago
  • My Experiences with Selayang Hospital - I noticed that I have never blogged in details of the FPP (Full Paying Patient) Scheme which I took when I delivered Maqil and Mayesa at Selayang Hospital....
    1 year ago
  • AkilxZara - Akil: *Cakap dengan I, apa yang I tak perasan, ha?!* Zara: *You tak perasan I eh?*
    1 year ago
  • Hair Treatment @ Min International Hair Studio - Hi all..its gonna be a long weekend holiday this week right? Yesterday was a holiday and I know some people are taking leave today continuously up to next ...
    2 years ago
No posts.
No posts.