My Blog

  • Makan-makan. - Makan la. apa lagi kan. itu je la yang gembirakan hati kak jah. memang dah plan lama nak gi makan-makan sempena birthday filla. lama tak beraktiviti makan-ma...
    2 days ago

My Happy Pills

  • Serius - Senarai Perkataan Yang Haram Digunakan Oleh Orang Bukan Islam Di Kedah - HARAM! Di bawah ialah senarai perkataan yang haram digunakan oleh orang bukan Islam di Kedah. Perkataan-perkataan di bawah tidak boleh digunakan oleh wa...
    10 hours ago
  • Diari - Sabtu lepas masa sessi memunggah barang-barang lama kat rumah Mak Aji, selain dari jumpa buku setem aku tu, aku jumpa diari arwah atuk (bapak kepada Mak A...
    1 day ago
  • what if - My dad never lets us buy greeting cards. To him, it’s more meaningful to make one for your loved ones and I completely agree. It’s not just the effort, but...
    1 day ago
  • PHUKET - Day 1 and 2 - Ehem, memula nak cakap, gambar belambak hahahah... Hadap jelah yer.. Kak Pilla pon kalau nak tengok balik gambar-gambar vacation selalunya akan tengok kat ...
    2 days ago
  • the day we took Nadrah to Aquaria - assalamualaikum! so nadrah is not even 1 years old yet, but of course being first-time parents, we thought : hey, why don't we take nadrah on a 'lawatan sa...
    3 weeks ago
  • Will Haters Stop At Nothing? - So there is a new GTL video out and I respond to mean comments. Watch: Anyway so I was reading the comments on the page... I usually don't coz I am not ...
    2 months ago
  • The angels they burn inside for us - Here I am again. Lots of things in my mind but can’t seem to write them down. Clouded. I am thinking this blog no longer serves me the the purpose that...
    5 months ago
  • Imotiv - Ramai yg komplen lepas je aku tukar ke dotcom. Blog dotcom takleh nak bukak sbb kena blocked. Ada yg boleh bukak tapi gambar tak keluar, eh memacam hal ...
    1 year ago

Vitamins

No posts.
No posts.