My Blog

  • off day - cuti deepavali korang buat apa? aku? aku rest secukupnya. seronoknya dapat tidur seperti starfish kat katil. ok bangun kejap tengahari sebab ada customer nak...
    1 day ago

My Happy Pills

  • major distraction - When I have to do work and the nanny is busy in the kitchen, I always hang out with Daniel in the living room. I’ll be on my laptop and he will be gawking ...
    5 hours ago
  • DI-scount - Haaa...tu dia. Kau ingat AEON je ada card? Aku pun hade laaaa! Sebab tu kad aku ada gamba green apple. Nama kad di atas adelah 'Di-scount Card'. Khas untu...
    7 hours ago
  • Serius Cool - Engineering Porn : Bagaimanakan Sebuah Jam Patek Philippe Dihasilkan - Ketelitian Tahun in ialah ulang tahun Patek Philippe yang ke 175. Oleh itu jam tangan Patek Philippe Grandmaster Chime Ref. 5175R dihasilkan dan ianya merup...
    9 hours ago
  • KELUARGA SAYA. - Dinner kat luar haritu.. Eh dinner ke lunch ni? Lupa dahhh... Amaani, Kasih and Leecha memang suka Japanese Food.. Tapi masing-masing ada kegemaran memas...
    1 day ago
  • least favourite chore - assalamualaikum! amboi kau marz. tengah in the mood to blog lately ni. wahaha! layan je. so. house chores. there are so many things i need to do in this ...
    1 day ago
  • The angels they burn inside for us - Here I am again. Lots of things in my mind but can’t seem to write them down. Clouded. I am thinking this blog no longer serves me the the purpose that...
    4 months ago
  • A Merry Merries Baby - *A Merry Merries Baby* *Advertorial* Every mother... From the first moment you see your newborn baby, you marvel at his frailty, his delicateness, how ti...
    9 months ago
  • Imotiv - Ramai yg komplen lepas je aku tukar ke dotcom. Blog dotcom takleh nak bukak sbb kena blocked. Ada yg boleh bukak tapi gambar tak keluar, eh memacam hal ...
    1 year ago

Vitamins

  • Anoi lanje - Hari tu anoi cuti Kakak nisa sekolah. En.Badang ada kelas. Tinggallah saya berduaan dengan anoi. Lepas hantar nisa gi sekolah. Saya pun deting dengan anoi ...
    12 hours ago
  • ::COTI2 LANGKAWI:: - *23.10.14 * MEKASEH bebanyak pada mak & AJ yg bawak aku gi bercoti ke langkawi 4 hari dari 17.10 sampai 20.10. Hadiah sakit kononnye sbb lps ni aku kan dah...
    2 days ago
  • Casting - Korang tahu kan yang dua orang anak aku ni suka buat youtube atau video parody. So aku nampak bakat diorang mmg kearah hiburan. Cuma aku tak tahu samada b...
    2 days ago
  • Stockholm Syndrome - Hangat betul isu anjing kat Facebook sekarang ni. I don't want to dwell on it here, sebab buat apa? Rugi masa je. Kalau aku tulis essay 10 pages on why touc...
    3 days ago
  • Dah separuh jalan. Yeay!! - Uolls, aku dah berjaya pun karang separuh jalan pengalaman bersalin. Excited tak excited tak *goncang bahu korang*. Huahahahahaha! Seronok jugak dapat asah...
    5 days ago
  • liberalisme - hari ni tak masuk ofis, attending sesi dialog isu semasa negara. banyak benda baru boleh tahu. kebetulan sekarang ni heboh kes program touch a dog tu kan. b...
    5 days ago
  • Kat Mana Nak Beli Buku Alif Ba Ta Macam Natrah Punya tu? - Hai, selepas nukilan Saham, ada juga yang bertanya kat mana aku beli buku Alif Ba Ta Macam yang Natrah Punya tu. Buku tu aku beli di booth semasa Konvensye...
    5 days ago
  • baby. - aku disyaki mengan Ramadhan lepas, di mana aku disampuk sawan memasak. aku tak jejak langsung bazram, even stall jual kuih lauk bawah rumah. the whole Rama...
    1 week ago
  • Hello Brunei... - Kami dah pindah Brunei 11 August lalu. Memang tak bukak langsung blog. Rasa macam malas nak blogging. Hehehe. Brunei panas tapiiiiiiiiiii best. Bandar bi...
    2 weeks ago
  • 熟女 出会い 無料 アプリ - 恋愛を目的として相手を探しているという訳ではないのです。必要ですよ。忘れてしまう人が、 しかし出会いの成功率をみると、ふと気が付くと夫婦の間には会話がなくなっていることに気が付きました・・・ いつの間にか子供達も大きくな […]
    3 weeks ago
  • Fashion Accessory For Your Eyes! - Colored contact lenses are the most amazing innovation of the fashion industry. Me, myself cannot live without them! It either enhances your original eye c...
    4 weeks ago
  • #941: BUAT ADUAN PADA MPJBT? ANDA PERLU KENAL ORANG BESAR. - Tajuk entri pasti bukanlah sesuatu yang menimbulkan kehairanan atau pelik buat anda. Ia memang berlaku. Ia memang sesuatu yang perlu anda miliki apabila b...
    5 weeks ago
  • Lawatan Puan Besar - Hebak tajuk? Puan besar tu ciknon lah. Hahahaa. Sapa lagi nak besar kat sini. Lawatan pulak. ke sekolah sekolah tadika dalam senarai ni ha. Nak kena pilih ...
    1 month ago
  • hari2 hauk yang telah lama ku tinggalkan - Hey uollsss.. sorry lah sangat sbb telah meninggalkan blog ni sebegitu lama.. entah lah aku dah kering idea nak menulis gamaknya... sekarang banyak facebo...
    1 month ago
  • Kembali - Bismillahirahmanirrahim… Saya kembali.. Untuk update pasal Alice.. salah satu si manja kesayangan saya.. Entah macam mana nak habiskan entry ni sedangkan s...
    1 month ago
  • Cerita separa raya - Fuhhh..dah hari raya ke berapa ni baru semangat nak update blog. Hari Raya aku kali ini sama macam tahun-tahun yang sudah.Umur dah masuk 3series masih laya...
    2 months ago
  • Feeling Natural Beauty - Penat daripada menyelam skuba (I finally got my license!) belum habis lagi. Penat dari balik-balik terus kena shoot Raikan Cinta tak habis lagi. Tapi bangu...
    2 months ago
  • The Highest Grade Drugs And EXTRA LOW Price. - _____________________________________________________________________________Guess you hear her own good time. Izzy turned it does that ΧqrHý03IqcGG4§UHµ...
    4 months ago
  • #mudahterhibur - Went back home to (ayer tawar) last weekend. It was amazing!! Even if it's for just laying around in the house like a pancake and have chit chat with mom, ...
    6 months ago
  • Multi-tasking and social media addiction. - I always like doing a lot of things at once. In the end satu pun tak siap, kalau siap pon, resultnya so so lah. The reason why I multi-task is because, I h...
    7 months ago
  • indok dah koba... - doge! doge! hayolah! maghin laie indok dah koba. kok suko kek oghang tu, koba an la. ini sonyap yo bukan eh dio buleh tau. yo dio yo maknusio biaso bukan e...
    7 months ago
  • Bandung - Day 2 - Morning people! *(morningkan ajer laaa walaupun korang mungkin baca ni tengah malam tiga hari selepas entry di tulis haha).* Ok kita sambung cerita Bandung...
    9 months ago
  • Tips sediakan masakan cepat untuk keluarga. - Hari ni tiba-tiba rasa nak update blog, entah wahyu dari mana turun entah. tertarik sebenarnya melihat ibu-ibu bersemangat menyediakan 'BENTO' perkataan as...
    9 months ago
  • My Experiences with Selayang Hospital - I noticed that I have never blogged in details of the FPP (Full Paying Patient) Scheme which I took when I delivered Maqil and Mayesa at Selayang Hospital....
    1 year ago
  • AkilxZara - Akil: *Cakap dengan I, apa yang I tak perasan, ha?!* Zara: *You tak perasan I eh?*
    1 year ago
  • Marina Bay Sands - Sweet Spot: Artisan Patisserie & Dessert Bar - I'm not really a sweet tooth kind of person as I prefer savory tastes but once in a while, it's definitely nice to have sweet stuff that melts in your m...
    1 year ago
  • Tiny updates. - *Daily shots :)* Assalamualaikum, and hi mom! incase she's reading haha. Anyway, I've being very ignorant to anyone's blog updates since like the last freak...
    1 year ago
  • Hair Treatment @ Min International Hair Studio - Hi all..its gonna be a long weekend holiday this week right? Yesterday was a holiday and I know some people are taking leave today continuously up to next ...
    1 year ago
  • - I'm back to KL already since 2 days ago... So many things happened when i was there. Unexpectedly. One has made me packed and left kk immediately. ...
    1 year ago
  • :: this is it :: - salam. dah lama sgt saya tak menulis kat sini. rasa mcm tak sempat, takde masa, dah boring. dah tiba masanya kot untuk privatekan blog selama-lamanya. atau...
    1 year ago
No posts.
No posts.